2010_fan-of_logo_lr

FAN-OF 17 Jaar

FAN-OF, een vertrouwd gezicht.

Fan-Of behoort tot de eerste online fan artikelen winkel, welk in 2000 al begon met een ruim assortiment. Inmiddels is Fan-Of uitgegroeid tot de speciaal zaak op voetbal fan artikelen en biedt ruim 3.000 fanartikelen aan van Ajax, Feyenoord en PSV. Daarnaast nog een aantal andere voetbal fanartikelen, maar ook artikelen van Walt Disney en Winnie de Poeh.

Inmiddels hebben al duizenden klanten de weg gevonden bij Fan-Of. Door deze klanten was het ook mogelijk ons assortiment optimaal te houden en de continu├»teit te waarborgen.Fan-Of bedrijfslogo in 2000

In 2000 was het internet verkopen (E-commerce, WebShop) nog pril, maar met de loop van de jaren is deze gestaagd gegroeid. Ook de afhandeling van de orders worden meer geautomatiseerd om de klanten meer informatie te bieden over de status van hun bestellingen.

(links het bedrijfslogo van Fan-Of in het jaar 2000.

 

Ook de website is in de loop van jaren steeds meer geoptimaliseerd met meerdere afdelingen, betere foto's enzovoort. Bij nieuwe software is vaak ook het gezicht van Fan-Of gewijzigd, aangezien de software steeds meer mogelijkheden biedt.

Fan-Of bedrijfslogo 2005

 

In 2005 is het bedrijfslogo vernieuwd. Het logo toont direct waar de site (winkel) over gaat.

 

 

Fan-Of bedrifjslogo anno nu

Medio 2010 is het logo opnieuw vernieuwd. Belangrijk was nu om een rode draad te trekken door de verschillende bedrijven maar ook, dat de bezoekers van de site wederom in een oogopslag kunnen zien wat de winkel biedt en dat is gelukt. De opzet van alle logo's zijn hetzelfde, namelijk een rechthoek met 4-kleuren met daarin een symbool. Het symbool geeft aan waar de site, webshop, over gaat.

 

Als laatste bedanken wij de duizenden trouwe klanten, die wij nog altijd waarderen voor hun vertrouwen in ons bedrijf.